25-05-21

 
 
 
De F55 | Het nieuwste lid - Slim ontworpen om dat extra beetje zelfstandigheid te geven en je je geen zorgen hoeft te maken, de Empulse F55 is de ideale partner!. De perfecte partner!
 
 
 
De perfecte partner voor binnen en buiten
 

Dat de vraag naar aankoppelbikes stijgt is niet vreemd. Ze vergroten niet alleen de actieradius van de rolstoelgebruiker, maar daarmee ook zijn/haar onafhankelijkheid en vrijheid.

Daarom introduceert Sunrise Medical het nieuwste lid van de Empulse familie; de F55, een compacte aankoppelbike voor binnen- en buitengebruik.

De F55 biedt extra vermogen waar en wanneer de rolstoelgebruiker het nodig heeft. De aankoppelbike is eenvoudig aan de rolstoel aan en af te koppelen, ook met één hand. Daarnaast is de F55 zeer manoeuvreerbaar, rijdt zowel voor- als achteruit en is eenvoudig mee te nemen in de auto of op te bergen in huis, dankzij het neerklapbare en afneembare subframe.

 
 
 
Ontdek de F55
 
 
 
 

De F55 is verkrijgbaar met een 14” voorwiel voor optimale buitenprestaties of met een 8,5” voorwiel voor de beste manoeuvreerbaarheid.

 
 
 
F55 met 14'' voorwiel
 

Verhoogt het rijcomfort op vooral ruwe oppervlaktes, zoals bosrijke omgevingen. Het grotere voorwiel geeft meer controle en stabiliteit bij offroad gebruik en zorgt als bijkomend voordeel voor uitstekende prestaties in buitengebieden.

 
 
F55 met 14'' voorwiel
 
 
 
F55 met 8,5'' voorwiel
 
F55 met 8,5'' voorwiel
 

Heeft een compacte draaicirkel en verbetert de manoeuvreerbaarheid in kleine ruimtes, zoals liften, trams en smalle gangpaden in een supermarkt. Klein van formaat, maar met geweldige mogelijkheden!

 
 
 
 

De aankoppelbike zit gemonteerd aan de voorkant van de rolstoel. Het maakt niet uit of dit een vastframe of vouwframe rolstoel is en voorzien is van een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen, het is allemaal mogelijk!

 
 
F55 Cheat Sheet
 

Om een duidelijk overzicht te krijgen van de verschillen tussen het 14" en 8,5" model kunt u makkelijk onze cheat sheet downloaden met onderstaande knop.

 
Cheat Sheet
 
 
 
Ontdek de F55
 
 
 
Voor wie is de F55 geschikt?
 

De F55 is geschikt voor iedereen met verschillende mate van beperkingen, ongeacht de leeftijd. Deze aankoppelbike vergroot de persoonlijke actieradius, ook wanneer de kracht gedurende de dag of op termijn, vanwege een progressieve ziekte, afneemt.

Ook voor rolstoelgebruikers die pijn in de schouders ervaren tijdens het hoepelen, maar toch zelfstandig op pad willen gaan, is de F55 de ideale oplossing.

 
 
De F55 is standaard voorzien van:
 
 • Snelheid van 6, 10 of 15 km/u
 • Onderhoudsarme elektrische motor voor meer grip - eenvoudig en comfortabel rijden op elke ondergrond
 • Instelbaar stuur - het wiel kan dichtbij de voetsteunen gepositioneerd worden voor een ergonomische houding
 • Twee onafhankelijke remsystemen:
  Mechanische schijfrem (inclusief parkeerrem) en los bedienbare elektronische rem - veilig op pad
 • Cruise control – constant rijden zonder de gashendel te bedienen
 • Duidelijk display voor het aflezen van onder andere snelheid, rit-afstand, totale afstand, accu-indicatie en accuverbruik.
 • 8.1 Ah Lithium-ion-accu voor een grote actieradius van 25 km
 • Li-ion accu is IATA gecertificeerd, waardoor de F55 in het vliegtuig meegenomen mag worden
 • LED-koplamp voor meer zicht en zichtbaarheid
 • Zijkanten en spatbord worden standaard in zwart geleverd, maar kunnen omgewisseld worden naar rood, blauw of oranje met de meegeleverde kleurenset.
 
 
Ontdek de F55
 
 
Veelzijdig inzetbaar
 

De Empulse F55 aankoppelbike kan gemonteerd worden op bijna alle bekende handbewogen rolstoelen zonder te boren, zagen of slijpen. Dat betekent dat de F55 eenvoudig is te onderhouden en te herverstrekken, er is eventueel alleen een andere aankoppelklem nodig.

De F55 is te monteren aan rolstoelen met een vast voorframe en met wegzwenkbare beensteunen.

 
 
 
Felix Ott aan het woord
 

Bekijk hieronder de videopresentatie (7:25 min) van onze productmanager Adult & Sports Wheelchairs Felix Ott over de Empulse F55.

 
 
Bekijk de videopresentatie
 
 
 

Wilt u nog meer zien? Via onderstaande button kunt u de tweede videopresentatie (4:25 min) zien over de highlights en de functies van de F55.

 
Bekijk het tweede deel
 
 
 
Ontdek de F55
 
 
 
Maak kennis met de Empulse F55!
 

Maak nu kennis met de EMPULSE F55 en probeer zelf beide modellen uit! Bezoek onze website en/of vraag een productdemonstratie/-training aan bij de area manager.

 
 
Website
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.