03-08-20

 
 
 
Doe mee aan onze foto-zomeract - Wij wensen u een fijne vakantie!. Bezoek onze website
 
 
 
Doe mee aan de foto-zomeractie en win een leuk Sunrise pakket!
 

Of u nu thuis blijft of weggaat naar een vakantiebestemming in binnen- of buitenland, Team Sunrise Medical wenst u alvast een fijne vakantie.

Stuur uw leukste vakantiefoto naar marketing@sunrisemedical.be en maak kans* op een ludiek Sunrise pakket! De winnaar wordt in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt.

En voor de achterblijvers zijn wij natuurlijk gewoon de hele zomer bereikbaar!

* Let op: bij het inzenden van uw foto geeft u en ook namens de eventuele andere personen op de foto akkoord voor gebruik in onze volgende nieuwsbrief en op de website van Sunrise Medical. De afdeling Marketing maakt de uitslag bekend in de nieuwsbrief van september, maar uiterlijk 30 september 2020. Uw foto dient uiterlijk 31 augustus 2020 in het bezit te zijn van Sunrise Medical. Minderjarigen moeten toestemming hebben van hun ouders.

 
Contactinformatie
 
 
 
Bezoek de website
 
 
 
Nieuwe ‘Sunrise Medical Group website’
 

Met meer dan 2200 medewerkers in 18 landen en export naar ruim 130 landen is Sunrise Medical echt een wereldwijde organisatie en dat vraagt om een nieuwe Sunrise Medical Group website.

Met deze website nemen wij u mee naar onze rijke geschiedenis en de achtergrond van onze merken. We laten u zien en ervaren hoe onze producten het leven van mensen verbeteren "Improving People's Lives".

Ook zal deze website als communicatieplatform worden ingezet. Daarmee willen we talenten aantrekken en uitnodigen, maar ook diverse stakeholders voor open innovaties en samenwerkingen. Samen streven we ernaar een beter interactief ecosysteem op te zetten, zodat we u en indirecte klanten wereldwijd meer innovatieve oplossingen kunnen bieden. 

Verder vindt u op deze nieuwe website meer informatie over onze maatschappelijke betrokkenheid en hoe we ons inzetten voor diversiteit en inclusie, het milieu, een verantwoord inkoopbeleid en het welzijn van medewerkers.

De groepswebsite is toegankelijk vanaf de Belgische website en andersom.

Neem zeker een kijkje!

 
Naar website
 
 
 
Contactinformatie
 
 
 
Wij zijn er klaar voor!
 

Ook nu kunt u gewoon op ons rekenen. Op afstand of op locatie voor een training, advies, passing of een demo? Wij zijn er klaar voor!

Dus waarom wachten?

De huidige situatie biedt juist ook ruimte voor nieuwe initiatieven die u in uw dagelijkse werkzaamheden kunnen ondersteunen!

Een afspraak maken?
Neem dan contact op met uw area manager!

 
Contactinformatie
 
 
 
Link naar onze blogartikelen
 
 
 
Heeft u onze blogs al gelezen?
 

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit die u kunt lezen op onze website! Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze blogartikelen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.